Замяна и връщане

Връщане на продукт.Потребителят има право да върне закупен от него продукт от онлайн магазина в срок от седем работни дни от доставката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай Потребителят има право да получи обратно заплатената от него сума за продуктите, поръчани от Онлайн магазина. За да бъде върнат, закупеният продукт следва да бъде в изряден търговски вид, без каквито и да било следи от механични и/или други въздействия (удари, пукнатини, драскотини, олющване и др.) и със запазена цялост на опаковката, като върнатата стока следва да е в пълен комплект с придружаващите я принадлежности и документи, ако има такива. Връщането на стоката в такива случаи е за сметка на потребителя.
 За използването на услугата е необходимо Потребителят да се обади на телефон, посочен в Онлайн магазина, и да предостави номер на поръчката и банковата си сметка, като същият ще бъде информиран за адреса, на който продуктът ще бъде изпратен заедно с придружаващите го документи и принадлежности (касова бележка, разписка и тн.)
 Всички разходи, извършени от Потребител по повод осъществяване на услугата „Връщане на продукт”, свързани с връщане на закупения продукт включително, но не само стойността на транспортните и/или куриерски разходи, комисионни на банки и всички други разходи извън цената на закупения продукт, остават за сметка на Потребителя.
 Заплатената цена на продукта ще бъде възстановена от Онлайн магазина в срок от 15 календарни дни по специално посочена от Потребителя банкова сметка при наличие на предпоставките съгласно настоящите условия. В случай, че Потребителят няма посочена банкова сметка, заплатената цена на продукта ще бъде възстановена с наложен платеж чрез куриерска фирма.